A1_W_WRK_ARC_HOUSE_NELAHOZEVES_BRIDGE_P_CONSTRUCTION_01 A1_W_WRK_ARC_HOUSE_NELAHOZEVES_BRIDGE_F_SITU A1_W_WRK_ARC_HOUSE_NELAHOZEVES_BRIDGE_R_INTERIER_01 A1_W_WRK_ARC_HOUSE_NELAHOZEVES_BRIDGE_R_INTERIER_02 2011-05-08-114940A1_W_WRK_ARC_HOUSE_NELAHOZEVES_BRIDGE_P_SITEPLAN 2011-05-08-114947A1_W_WRK_ARC_HOUSE_NELAHOZEVES_BRIDGE_P_GROUNDFLOOR 2011-05-08-114955A1_W_WRK_ARC_HOUSE_NELAHOZEVES_BRIDGE_P_1FLOOR 2011-05-08-115005A1_W_WRK_ARC_HOUSE_NELAHOZEVES_BRIDGE_P_SECTION 2011-05-08-115018A1_W_WRK_ARC_HOUSE_NELAHOZEVES_BRIDGE_P_ELEVATION

Strmý sad slivoní spojuje s domem dřevěná lávka

místo Nelahozeves klient Kateřina a Jan Plamínkovi autoři lenka křemenová a david maštálka spolupráce I. fáze Jakub Tejkl, II. fáze Jakub Filip Novák studie 2005 realizace 2011 specialisti projektu Jiří Beránek - stavební část, David Vytvar - statika, Milan Maštálka - ZTI, Jan Kopačík VZT řemesla HNT - Jan Novák - truhlářství, Vojtěch Bilišič - schodiště apod.

Dřevostavba RD je situovaná na jižním svahu na kraji obce Nelahozeves. Dům je koncipován pro čtyřčlennou rodinu a je rozdělen do tří výškových úrovní, které jsou vzájemně provázány otevřeným prostorem galerie v prostřední úrovni. Jak interiér tak exteriér domu přiznává konstrukci, která v mnoha částech domu plní i svojí praktickou funkci například knihovny nebo odkládacích ploch v pracovně. Objekt je zčásti zasazen ve svahu a plní požadavky na nízkoenergetický standard.